29.02-01.03.2016 w Warszawie odbędzie się dwudniowy kurs carvingu I stopnia (16 h).
Carving to efektownie wyrzeźbione owoce i warzywa które zaskakują kunsztem i precyzją, a jednocześnie przyciągają wzrok kształtem i wielobarwną grą kolorów natury.
Aby poznać carving nie musimy posiadać zdolności manualnych, wbrew pozorom rzeźbienie tego typu nie jest aż tak skomplikowane. Jeżeli poświęcimy troszkę czasu na poznanie podstaw carvingu okaże się on łatwiejszy niż przypuszczamy. Na naszych kursach uczymy nie tylko podstawowych cięć, ale także różnych technik, jakimi należy się posługiwać, aby konsekwentnie szlifować swoje umiejętności i co za tym idzie zdobywać własne doświadczenia.
Podczas szkolenia zapewniamy:
- warzywa i owoce
- użyczamy narzędzia na czas szkolenia
- gorący posiłek
- napoje chłodzące, kawę i herbatę
Każdy z uczestników otrzyma zaświadczenie ukończenia kursu oraz materiały dydaktyczne do dalszej nauki.
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny.
Tu zobaczysz prace kursantów wykonane podczas szkoleń.
Pozdrawiam
Dariusz Ślusarczyk